Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä

Hei ohjelmistokehittäjä! Miltä sinun tulevat työkuviot näyttävät tulevalle keväälle? Kiinnostaisiko työskentely monipuolisten frontend, backend tai fullstack projektien parissa? Etsimme nyt innovatiiviseen tiimiimme huippukollegaksi ohjelmistokehittäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Voit työskennellä mistäpäin Suomea tahansa, sillä meillä on joustava etätyömahdollisuus projektin mukaan.

Voit olla erikoistunut seuraavaan osaamiseen:

Frontend: React, JavaScript, Typescript, HTML, CSS
Backend: Java, Node.js, .NET
Fullstack: ASP NET Core, C#, React/Typescript

Teknologia osaamisemme ei kuitenkaan rajoitu tähän. Voit olla erikoistunut johonkin tiettyyn osaamiseen. Eniten meitä DigiDolla kuitenkin kiinnostaa kuulla minkälaisesta ohjelmistokehittäjän työstä juuri sinä innostut?

Tärkeintä meille on, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Lisäksi sinua kiinnostaa sparrailla ja ratkoa ongelmia yhdessä tiimisi kanssa sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi DigiDo?
DigiDo on ICT-asiantuntijoiden koti. Yhdistämme keskenään alan parhaat osaajat ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Kasvumme salaisuus on motivoituneet ja osaavat asiantuntijat, jotka auttavat asiakkaitamme digiloikkien parissa. Näin ollen pystymme tarjoamaan korkeaa laatua asiakkaillemme.

DigiDo on matalahierarkinen yritys, jossa aidosti kuuntelemme asiantuntijoidemme kehitysideoita ja pyrimme toteuttamaan niitä. Työsuhde-etuina meiltä löytyy muun muassa työterveyspalvelut, jonka tarjoaa Mehiläinen sekä lisäksi lounasetu. Maksamme asiantuntijoillemme heille kuuluvan palkan. Viitteellinen palkkahaitarimme on 4000–5000 euron välillä, mutta lopullinen kuukausipalkkasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Tarjoamme jokaiselle asiantuntijalle ja asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja sekä yhdistämme osaamisen. Välitämme aidosti asiantuntijoistamme ja näin ollen pyrimmekin tarjoamaan aina sinua kiinnostavia projekteja. Asiantuntijapooliimme kuuluu satoja ICT-alan ammattilaisia, kattavasti aina developereista kokeneisiin projektipäälliköihin. Asiakkainamme ovat Suomen johtavia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita valtakunnallisesti.

Mikäli tehtävä herätti kysymyksiä lisätietoa, saa Kaisalta p. 050 303 7900 arkisin klo 9–14 / kaisa.pesonen@digido.fi.

    Hakemus