Testauksen asiantuntija

Testauksen asiantuntija

Testaaja, oletko vailla uusia haasteita? Innostutko moderneista testauksen menetelmistä sekä niiden tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista? Etsimme nyt testauksenasiantuntija käytännönläheisiin projekteihin vakituisiin työsuhteisiin. Osaamiseltasi voit olla joko manuaali- tai automaatiopuolen asiantuntija.

Manuaalipuolella arvostamme, jos sinulta löytyy kokemusta Jira ja Confluence ja testiautomaatiopuolella RPA, Robot Frameworkista ja Pythonista. Testaajan työtehtäviin voi kuulua muun muassa suunnittelua ja toteutusta, sekä lisäksi laadun varmistusta, testidatan keräämistä ja dokumentointia.

Tehtävässä menestymistä vauhdittaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä Suomen ja Englannin kielen taito. Tärkeintä meille kuitenkin on kuulla sinun kiinnostuksesi kohteista ja osaamisesta, joten älä epäröi hakea!

Miksi DIGIDO?
DigiDo on ICT-asiantuntijoiden koti. Yhdistämme keskenään alan parhaat osaajat ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Kasvumme salaisuus on motivoituneet ja osaavat asiantuntijat, jotka auttavat asiakkaitamme digiloikkien parissa. Näin ollen pystymme tarjoamaan korkeaa laatua asiakkaillemme.

DigiDo on matalahierarkinen yritys, jossa aidosti kuuntelemme asiantuntijoidemme kehitysideoita ja pyrimme toteuttamaan niitä. Työsuhde-etuina meiltä löytyy muun muassa työterveyspalvelut, jonka tarjoaa Mehiläinen sekä lisäksi lounasetu. Maksamme asiantuntijoillemme heille kuuluvan palkan, kuukausi palkkasi määräytyy osaamisesi perusteella.

Tarjoamme jokaiselle asiantuntijalle ja asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja sekä yhdistämme osaamisen. Välitämme aidosti asiantuntijoistamme ja näin ollen pyrimmekin tarjoamaan aina sinua kiinnostavia projekteja. Asiantuntijapooliimme kuuluu satoja ICT-alan ammattilaisia, kattavasti aina developereista kokeneisiin projektipäälliköihin. Asiakkainamme ovat Suomen johtavia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita valtakunnallisesti.

Mikäli tehtävä herätti kysymyksiä lisätietoa, saa Kaisalta p. 050 303 7900 arkisin klo 9–15 / kaisa.pesonen@digido.fi.

    Hakemus