Projektipäällikkö/Scrum master

Innostutko isojen kokonaisuuksien hallinnasta, vastuusta ja merkityksellisestä työstä? Haluatko ohjata erilaisia muutoshallinnanprojekteja? Etsimme nyt projektipäällikköä /Scrum masteria ottamaan vastuuta projektien vedosta. Voit työskennellä mistäpäin Suomea tahansa, sillä meillä on joustava etätyömahdollisuus projektin mukaan. Osissa tehtävistä voi olla tarvetta matkustusvalmiudelle.

Projektipäällikön vastuualueisiin kuuluu projektin hallinta, aikataulun seuranta, raportointi ja tiivis yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävänäsi on tukea ja ohjata projektiryhmää. Olet myös valmis itse laittaman kädet saveen tarpeen vaatiessa ja olet ratkaisukeskeinen.

Projektipäällikön/Scrum masterin tehtävässä sinua vauhdittaa aikaisempi kokemus muun muussa finanssi-, teollisuuden, logistiikan- tai HR:n-puolelta. Käytössä olevia työskentelymalleja ovat muun muassa Agile/SAFe/Scrum/DevOps.

Tärkeintä meille on kuitenkin kuulla mistä juuri sinä innostut!

Miksi DigiDo?

DigiDo on ICT-asiantuntijoiden koti. Yhdistämme keskenään alan parhaat osaajat ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Kasvumme salaisuus on motivoituneet ja osaavat asiantuntijat, jotka auttavat asiakkaitamme digiloikkien parissa. Näin ollen pystymme tarjoamaan korkeaa laatua asiakkaillemme.

DigiDo on matalahierarkinen yritys, jossa aidosti kuuntelemme asiantuntijoidemme kehitysideoita ja pyrimme toteuttamaan niitä. Työsuhde-etuina meiltä löytyy muun muassa työterveyspalvelut, jonka tarjoaa Mehiläinen sekä lisäksi lounasetu. Maksamme asiantuntijoillemme heille kuuluvan palkan, kuukausi palkkasi määräytyy osaamisesi perusteella.

Tarjoamme jokaiselle asiantuntijalle ja asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja sekä yhdistämme osaamisen. Välitämme aidosti asiantuntijoistamme ja näin ollen pyrimmekin tarjoamaan aina sinua kiinnostavia projekteja. Asiantuntijapooliimme kuuluu satoja ICT-alan ammattilaisia, kattavasti aina developereista kokeneisiin projektipäälliköihin. Asiakkainamme ovat Suomen johtavia yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita valtakunnallisesti.

Mikäli tehtävä herätti kysymyksiä, lisätietoja antaa David Field puh. 050 303 7900 / david.field@digido.fi

    Hakemus